Afgelopen jaar werd de avond afgesloten met een bijzondere actie voor de voedselbank. Foto: PR
Afgelopen jaar werd de avond afgesloten met een bijzondere actie voor de voedselbank. Foto: PR Foto:

Steenderense jeugd doet mee aan 'Sirkelslag'

STEENDEREN - De jeugd van de beide Steenderense kerken staat al weer in de startblokken voor 'Sirkelslag 2018'. Dit evenement vindt plaats op vrijdagavond 2 februari in zaal Het Anker aan het marktplein in Steenderen.

De jongeren uit Steenderen doen dit jaar voor de vierde keer mee aan dit landelijke gebeuren. Het spel wordt tegelijkertijd gespeeld door jongerengroepen in meer dan tweehonderd plaatsen in ons land. 'Sirkelslag' vindt dan ook niet alleen binnen de Steenderense groep zelf plaats, want via Faceboek en Twitter staan alle groepen ook live in verbinding met elkaar. Ze kunnen real time zien hoe de tussenstanden van de wedstrijden zijn, ten opzichte van andere groepen in de regio en in het hele land.

De jongeren krijgen gedurende de avond allerlei opdrachten, waarin uithoudingsvermogen, creativiteit, samenwerken, puzzelvaardigheid en enthousiasme nodig zijn. Ieder jaar is er een landelijk positief thema. Vorig jaar was dat 'Licht' en nu is dat 'Onvoorwaardelijke liefde'. Afgelopen jaar werd de avond afgesloten met een bijzondere actie voor de voedselbank.

Er is ook dit jaar weer volop plaats voor jongeren die mee willen doen. Vanaf 18.00 uur komen de deelnemers bij elkaar in Het Anker, want de avond begint traditiegetrouw met een gezellige maaltijd. Voor aanmelden en informatie, neem telefonisch contact op met Wim van der Spoel.


0575- 452736