De dames van de Plus zorgden voor heerlijke hapjes voor de spelers en toeschouwers. Foto: PR
De dames van de Plus zorgden voor heerlijke hapjes voor de spelers en toeschouwers. Foto: PR Foto:

Ruim 223 tennissers gingen de strijd met elkaar aan

HENGELO – Van 7 tot en met 14 januari deden 223 tennissers uit de regio mee aan het Plus Hans Eland Oliebollen Dubbeltoernooi bij HLTC Het Elderink. De week was een groot succes.

Op zondag 7 januari om 09.00 uur werd de eerste bal geslagen op de vijf banen. De finaledag was op zondag 14 januari. De 223 deelnemers vertegenwoordigden 28 verenigingen uit de regio. Van Haaksbergen tot Arnhem en van Bathmen tot Dinxperlo. Er werd gestreden in de categorieën vijf tot en met acht. Het was mooi tennisweer en de meeste dagen bijna windstil.

Uiteraard werden alle dagen verse oliebollen gebakken. In totaal zijn er ruim 85 kilo oliebollen gebakken, die gretig aftrek vonden onder de deelnemers en de vele toeschouwers.
Op donderdag was er een tapasavond, verzorgd door Hans Eland Plus. Vrijdag vond de feestavond plaats, dat door ging tot in de kleine uurtjes met muziek van de band Bugs 'n Bones.

Op zondag werden, onder een zonnetje en met een enigszins lastige wind, de finales gespeeld.

Winnaars
Na in totaal 173 gespeelde wedstrijden, zijn dit de winnaars geworden: GD8 Liset en Willem Klopman (Hengelo). DD8 Tine Harleman en Marian Wilschut ( Hengelo). HD8 Adriaan Boer en Frank van Driel (Zutphen). GD7 Harry en Wietske Walgemoet (Borculo). DD7 Annet Heuvelink en Annelize van der Lit (Wichmond). HD7 Rogier Oonk en Marnix Schoppers (Vorden). GD6 Bjorn Koldewij en Ursula Damen(Groenlo/Lichtenvoorde). DD6 Sandra van de Brink en Katalin Szabo (Lochem/Dieren). HD6 Luuk van der Most en Peter Nijenhuis (Neede). GD5 Melanie Roeterdink en Jelmer Cuppers (Doetinchem). DD5 Jose Oude Heuvel en Ellen Otten (Winterswijk en Lichtenvoorde). HD5 Dennis de Jong en Art Roekevisch (Geesteren).

De winnaars ontvingen een cadeaubon van Hans Plus Eland.