Na spannende finalewedstrijden zit het 41ste stratenvolleybaltoernooi er op. Foto: Wesley Kok
Na spannende finalewedstrijden zit het 41ste stratenvolleybaltoernooi er op. Foto: Wesley Kok

Aaltenseweg stratenvolleybalkampioen Topklasse

HENGELO - In het laatste weekend van januari vonden, na 2,5 maand volleybal, de finalewedstrijden plaats van het Jentha Fysiotherapie DVO Stratenvolleybaltoernooi. De finalisten werden aangemoedigd door een grote menigte op de tribune. Zowel de teams op het veld als het publiek leverden weer een topprestatie.

Aftredend voorzitter Johan Visschers bedankt voor 21 jaar inzet

De zaterdag begon met de finalewedstrijden in de derde klasse, voor zowel de dames als de heren. Bij de heren nam Vaak bu'j te bange het op tegen Las Tortitas. Deze wedstrijd werd gewonnen door Las Tortitas. De dames van Lopo's en Co wonnen in de derde klasse van Sportstief. Bij de dames tweede klasse speelden Vrienden van het Elderink en Dames Geltinkweg om te bepalen wie zich winnaar mocht noemen in deze klasse. Vrienden van het Elderink was te sterk voor Dames Geltinkweg en zij wonnen deze wedstrijd.
De finale van de heren tweede klasse werd gespeeld door Teampje Sint Jan en Heren Hengelosestraat. Teampje Sint Jan won de wedstrijd en ging er vandoor met de eer in een wedstrijd met drie sets. Vervolgens werden de finale wedstrijden in de eerste klasse gespeeld. Bij de heren speelden H.I.K. en Loca People. Einduitslag: een overwinning voor Loca People die volgend jaar mee mag spelen in de heren Topklasse.

De dames finale eerste klasse werd gespeeld door Recreanten Keijenborg die het opnam tegen Tandje erbij (Sarinkdolls). De dames van de Recreanten Keijenborg gingen er met de overwinning vandoor. De laatste wedstrijd werd gespeeld door de heren in de Topklasse waarbij de Vordenseweg het opnam tegen Aaltenseweg. De Aaltenseweg mag zich dit jaar kampioen noemen van de Topklasse.
Tijdens de finaleavond werd aftredend voorzitter Johan Visschers bedankt voor 21 jaar inzet voor het toernooi als commissielid. Ook Nicky Wissink werd bedankt voor haar bijdrage aan negen toernooien, zij zal ook de commissie verlaten.

Alle uitslagen van de ruim 350 wedstrijden van het Jentha Fysiotherapie DVO Stratenvolleybaltoernooi zijn terug te vinden via de website: www.toernooi.nl. Foto's staan op de Facebookpagina van Wesley Kok.

Het 41ste Jentha Fysiotherapie DVO Stratenvolleybaltoernooi zit er weer op. Mede dankzij de inzet van alle spelers, wedstrijdleiding, scheidsrechters, EHBO, sponsoren en commissie Stratenvolleybal was ook dit toernooi weer een megasucces.