Kom in de Klas

TOLDIJK - Op woensdag 7 maart 2018 is op CBS De Rank Toldijk een 'Kom in de Klas' middag. Alle ouders, nieuwe ouders en aspirant ouders kunnen op deze middag van 13.00 – 14.00 uur in alle klassen een kijkje komen nemen hoe zij hun onderwijs vormgeven.

Belangstellenden kunnen dan kennis maken met hun onderwijsconcept 'Thinking for learning'. Ook is dan te zien hoe zij werken aan International Primary Curriculum (IPC), een methode waarin alle zaakvakken zoals aardrijkskunde, biologie geschiedenis, natuurkunde en techniek zijn geïntegreerd rondom een thema.

Aan wie deze dag een kijkje wil nemen op De Rank, vragen zij om zich van tevoren aan te melden. Dat kan via de website: www.derank-toldijk.nl. Onder het kopje 'direct regelen' kan een aanmeldingsformulier voor 'Kom in de klas' worden ingevuld. Zij weten dan op hoeveel bezoekers zij die dag kunnen rekenen.

Wie hierover nog vragen heeft, kan contact opnemen met de directeur van CBS De Rank, de heer J. Burgers, via telefoon 0575-451359 of e-mail: j.burgers@gelderveste.nl.