Zilveren en gouden insignes voor Zonnebloemvrijwilligers

Vervolg van de voorpagina

HENGELO - De Zonnebloem afdeling Hengelo-Keijenborg ontmoette op 24 februari vele gasten die genoten van een gezellige middag in Zaal Jansen & Jansen. De Zonnebloem huldigde zes jubilarissen: drie zilveren en drie gouden speldjes werden uitgereikt door Ben van Raaij, regiovoorzitter van de Zonnebloem. Voorzitter Ineke Roetman gaf elke jubilaris een fraaie bos bloemen.

Zilveren jubilarissen
Lucie Besselink is sinds december 2007 actief als vrijwilligster. Een stille kracht bij veel activiteiten en in het bijzonder de lotenverkoop. En dan misschien wel het belangrijkste, de bezoeken aan haar gasten.
Gerda Masselink is een all-round vrijwilligster. Zij kan bijna alles: zeer goed organiseren, delegeren, notuleren en zelfs het voorzitterschap pakte ze met verve op. Gerda is uitermate breed betrokken bij de Hengelose/Keijenborgse afdeling van de zonnebloem: helpen, organiseren en ondersteunen bij alle activiteiten, secretariaat en zelfs tijdelijk voorzitterschap. totaal al meer dan negen jaar bestuurslid.

Jubilaris Herman Jansen kon door omstandigheden niet aanwezig zijn.

Ben van Raaij besluit. "Zo ziet u maar weer ... veel vrijwilligers met allemaal verschillende kwaliteiten in dienst van het vrijwilligerswerk voor de Zonnebloem. Wat hebben wij toch mooi werk. Vrijwilligerswerk. Nogmaals iedereen gefeliciteerd en verder nog een gezellige feestelijke bijeenkomst."