Leden van de zwemclub in Steenderen sloten het winterseizoen in Doesburg af. Foto: PR
Leden van de zwemclub in Steenderen sloten het winterseizoen in Doesburg af. Foto: PR

Zwemclub Steenderen klaar voor
nieuw zomerseizoen

STEENDEREN - De zwemclub in Steenderen heeft afgelopen zaterdag het winterseizoen afgesloten met een heuse zwemstormbaan; duiken vanaf startblok, door het gat, als een potlood naar de bodem, door de onderwaterpoortjes op 1,40 diep, op de mat klimmen, koprol voorover en als afsluiting een mooie boomstamrol van buik naar rug.

Zweminstructeur Esmee Evers: "Wat een lol had iedereen en wat was het geweldig om te zien hoeveel iedereen afgelopen winter weer heeft bijgeleerd. Iedereen die komend zomerseizoen met een volgend diploma start, heeft al een mooie voorsprong opgebouwd. Natuurlijk is de zwemclub ook voor iedereen die gewoon lekker wil zwemmen en niet opgaat voor een volgend diploma." Alle deelnemers kregen aan het eind van de middag natuurlijk een mooie medaille en ook nog een spekje als beloning voor hun inzet en enthousiasme.
De zwemclub start maandag 23 april weer met het zomerseizoen in het warme Burg. Kruijffbad in Steenderen, het is iedere maandag van 18.30 – 19.30 uur. Iedereen met diploma A of hoger is welkom. De trainers verzinnen allerlei leuke oefeningen voor ieder niveau en soms zijn er zwemwedstrijden. Het is mogelijk om een keer gratis mee te doen om te kijken. Kinderen van diverse leeftijden en verschillende niveaus en diploma's zijn lid om hun conditie op te bouwen, zwemvaardigheden aan te leren of te onderhouden. Zwemmen is gewoon heerlijk en zwemmen bij zwemclub Steenderen is vooral heel erg gezellig en afwisselend.


www.zwembadsteenderen.nl/zwemclub