Crescendo on tour

HENGELO/ZELHEM - Op zaterdag 21 april geeft Chr. Muziekvereniging Crescendo uit Hengelo haar voorjaarsconcert. Gezien het feit dat er gekozen is voor het thema: 'we gaan het eens anders doen dan gebruikelijk', zal het concert dit jaar niet gegeven worden in de sporthal te Hengelo. Er is gekozen voor de theaterzaal van Cultureel Centrum de Brink in Zelhem.

Ook de invulling van het concert is dit jaar anders dan anders. Voor de pauze zal de harmonie in traditionele opstelling een aantal concertwerken ten gehore brengen. Er is gekozen voor onder andere Gladiator, Chevaliers de Sangreal en de klassieke mars Arnhem.
Na de pauze zal het orkest een metamorfose ondergaan en zal Crescendo op gaan treden als een heuse Big Band. In samenwerking met onder andere zangeres Lisette Bergervoet en toetsenist Jurriaan Boerstoel zal er een aantal nummers uitgevoerd worden. Nummers van onder andere Adèle, Bruno Mars en Queen zullen deze avond voorbij komen.
De muziekvereniging nodigt iedereen van harte uit op zaterdag avond 21 april om 19.30 uur in Cultureel Centrum de Brink, Stationsplein 12, te Zelhem. De theaterzaal is geopend vanaf 19.00 uur. De entree bedraagt 10 euro, dit is inclusief een kopje koffie. Kinderen tot tien jaar hebben gratis entree. Donateurs krijgen op vertoon van de donateurskaart een korting van 2,50 euro.
Kaarten zijn te reserveren via de website www.crescendohengelo.nl of via een van de leden. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.