De jeugdklasse is ook aanwezig bij de Hamove clubcross. Foto: Henk Teerink
De jeugdklasse is ook aanwezig bij de Hamove clubcross. Foto: Henk Teerink

Bridgen in Toldijk

TOLDIJK - Op donderdag 22 maart was in zaal Den Bremer de vijfde en tevens de laatste speelavond van de vijfde ronde van Bridgeclub Bronkhorst.

De uitslag van deze speelavond was als volgt: Lijn A. 1. An Wortel en Els van 't Padje 68,40%, 2. Hennie van Druten en Gonnie Hulleman 64,58%, 3. Aartje Bernards en Diny Mijnen 56,25%, Lijn B. 1. Karen Notten en Joop te Veldhuis 59,90%, 2. Annelies Schröder en Jan Rondeel 59,38%, 3. Theo Damen en Theo Shut 56,77%. Lijn C. 1. Hermien Veenhuis en Els Westerhof 59,38%, 2. Dinie Volkers en Dick Kwakkel 55,73%, 3. Jasper de Ronde en Bert Nijenhuis 55,71%.

Op donderdag 29 maart is de Paasdrive. Afmelden minstens vóór 12.00 uur op de wedstrijddag via het mobiele nummer van de club: 06-25198329.


Hamove cross spektakel

HENGELO - De Hamove organiseert zondag 8 april het eerste motorcross evenement van het jaar. Voor deze wedstrijd heeft de organisatie een mooie locatie kunnen bemachtigen nabij Zelhemseweg 33 in Hengelo Gld.

Aan de start zullen de volgende klasse's verschijnen: brommer/ jeugd opstapklasse (ook voor niet leden), jeugd t/m 15 (ook voor niet leden), hobbyklasse, wedstrijdklasse, zijspannen en quads. Zij zullen strijden om de bekers en de eer. Per klasse worden er drie series verreden, om daarna af te sluiten met de finales.
De trainingen beginnen om 9.30 uur en de wedstrijden starten om 10.30 uur. Deelname is voor alle leden van de Hamove. Wie nog geen lid is en toch mee wil doen, kan lid worden en inschrijven via de site www.hamove.nl onder de kop: 'Motorcross'.
Jong en oud zijn welkom op aan de Zelhemseweg voor een gezellig dagje motorcross met een hoop spektakel. Tijdens en na de cross kan men terecht voor een hapje en drankje en veel gezelligheid. Het evenement is gratis te bezoeken zoals altijd bij de Hamove cross. De organisatie hoopt op een grote opkomst van zowel rijders als publiek op zondag 8 april.


Eerste clubcross V.A.M.C.de Graafschaprijders

DELDEN - Twee weken geleden werd de eerste clubcross van dit seizoen van de V.A.M.C. afgelast door de barre koude weersomstandigheden. Aanstaande zaterdag 31 maart komen de heren en dames voor het eerst dit seizoen in actie.

In Delden zal een circuit worden uitgezet waar de leden van de motorclub uit Vorden voor het eerst dit seizoen zullen strijden om de punten. De locatie is Deldenseweg 13 en daar zal men een circuit uitzetten voor een dag. De volgende klassen die aan de start komen zijn: 65, 85 cc, MX2 jeugd, recreanten, bromfiets en hobby quads. De open klasse is ditmaal niet in het programma opgenomen in verband met een K.N.M.V. cupwedstrijd die op dezelfde dag plaats zal vinden.

Jeugd enduro Westerbork
Afgelopen zaterdag deden een aantal jeugdleden van de V.A.M.C. mee aan de jeugd enduro in Westerbork. De M.S.V. Motordrente had een prachtige route aangelegd voor de jeugd. De jeugdrijders moesten vijf ronden afleggen van ruim een half uur met daarin 1 proef. Robin van Oldeniel was het meest succesvolle lid van de club uit Vorden. Hij wist een prachtige vijfde plaats te bemachtigen in de klasse JE 2. Koen van Dort met nog weinig kilometers in de benen moest nog wat wennen en werd 22ste. De wedstrijd waaraan 31 deelnemers aan meededen werd gewonnen door Kaiya Brouwer. De dames Noor en Sarah Gierkink werden keurig zesde en zevende in de categorie JE 1. Ties Bennink wist deze klasse winnend af te sluiten.