April optredens in De Bleijke

HENGELO - Woon-zorgcentrum De Bleijke aan de Beukenlaan 1 in Hengelo heeft voor aankomende tijd een gevarieerde agenda samengesteld. De eerstvolgende activiteiten zijn de muziekbingo en een optreden van de Iesselschotsers.

Muzikale Bingo
Dinsdag 10 april komen de heer Westra samen met zijn dochter de muzikale bingo organiseren. Aanvang 14.30-16.00 uur. Een muziekbingo koppelt de spanning van een bingo aan het gezellig samen met elkaar zingen.

De Iesselschotsers
Op zaterdag 21 april komen de Iesselschotsers een optreden verzorgen in het Grand Café. Aanvang 14.30-16.00 uur. De folkloristische dansgroep De Iesselschotsers uit Steenderen, opgericht op 1 december 1981, heeft als doel het uitdragen en in ere houden van de folklore uit Oost-Nederland, door middel van dans, (accordeon) muziek en zang van rond 1900.

Iedereen is van harte welkom tijdens deze activiteiten. Voor meer informatie bel 0575-498200.


Palmpasen in de Keikamer

KEIJENBORG - Op de donderdagochtend is in Dorpshuis de Horst een inloopmorgen, De Keijkamer genoemd, om koffie te drinken, wat te praten en vragen te stellen.

Donderdag 29 maart Om 10.00 uur komen de kleuters van de basisschool St. Bernardus met de paasstokken langs en daarna is er een paasbingo met leuke toepasselijke prijsjes.