Tas van de Feestfabriek is te koop bij de kledingbank. Foto: PR
Tas van de Feestfabriek is te koop bij de kledingbank. Foto: PR

Kledingbank Zelhem open

ZELHEM - De kledingbank in Zelhem is op zaterdag 31 maart open van 10.00 tot 12.00 uur. Alle winterkleding is dan drie stuks voor 1 euro. Iedereen is welkom en kan kleding kopen.

Er zijn nog steeds evenementtassen van de Feestfabriek te koop. Deze zijn 5 euro per stuk. De opbrengst is bestemd voor de voedselbank.
De kledingbank wil ruimte maken voor de zomerkleding en is daarom op 3 april gesloten. De vrijwilligers gaan dan de winterkleding wisselen voor de zomerkleding.
Op dinsdag 10 april zijn zij weer open en kan er weer kleding worden gehaald en gebracht van 13.00 tot 14.30 uur. Verzoek om de kleding en linnengoed schoon en heel aan te leveren.
De kledingbank is te vinden aan de Johannes Vermeer straat (de oude Schildersoordschool) in Zelhem.


Eierzoekwedstrijd in Doolhof Ruurlo

RUURLO - In de Doolhof aan de Hengeloseweg in Ruurlo wordt op zondag 1 april (Eerste Paasdag) een eierzoekwedstrijd gehouden voor kinderen tot en met 12 jaar.

Het eieren zoeken wordt, om zo veel mogelijk kinderen de gelegenheid te geven mee te doen, gehouden op drie verschillende tijdstippen: om 13.00, 14.00 en 15.00 uur. De allerkleinste kinderen krijgen een aparte hoek in de Doolhof. Deelnemertjes mogen een eigen mandje meenemen. Wie niets heeft meegenomen, krijgt een plastic zakje. De entreeprijs voor kinderen is twee euro en voor volwassenen drie euro.
Meer informatie: VVV Ruurlo, Kerkplein 20 , tel. 0573-453926.


www.vvvruurlo.nl


Eieren zoeken in de Doolhof. Foto: VVV Ruurlo