Indy Hoftijzer behaalde derde plek in de laatste voorronde. Foto: PR
Indy Hoftijzer behaalde derde plek in de laatste voorronde. Foto: PR

Finaleplaats voor Indy Hoftijzer

HENGELO - De derde en laatste plaatsingswedstrijd van de turnsters van Gymvereniging Achilles voor de districtsfinale in de vierde divisie was zondag 18 maart. Eerst waren Isa Sessink en Lisa Klein-Bramel aan de beurt, in de tweede wedstrijd mocht Indy Hoftijzer aantreden.

Isa en Lisa hadden een gezellige wedstrijd in Doetinchem. Bij Isa lukte de kip aan de brug. Lisa turnde weer een prachtige vloeroefening. Dit resulteerde deze keer niet in een finale plaats voor de districtsfinale, maar de meiden hebben wel veel plezier gehad tijdens de wedstrijd. Op naar het volgende seizoen.

In de tweede wedstrijd turnde Indy. Ze had deze ochtend geen last van spanning en was niet zenuwachtig. Ze wist immers al dat ze door was naar de volgende ronde. Ze mocht de wedstrijd beginnen op de balk. Daarna de vloer, de sprong en als laatste de brug. Indy was best tevreden over haar oefeningen en eindigde uiteindelijk op een mooie derde plek. Door haar eerdere behaalde tweede plekken bij de vorige wedstrijden en deze mooie derde plek heeft ze zich geplaatst voor de districtsfinale. Een geweldige prestatie. Gefeliciteerd en succes op 31 maart tijdens de districtsfinale in Doetinchem.

Hart voor de Achterhoek
Van 22 mei tot en met 6 juni kunnen alle leden van de Rabobank stemmen op een vereniging. Ook gymnastiekvereniging Achilles doet hier aan mee. Iedere stem is geld waard en daarvoor heeft de vereniging ieders hulp nodig. Wie voor 1 april lid is van de Rabobank mag stemmen.


www.achilles-hengelo.nl