Akoestische 'Golden Oldies' in café de Bocht. Foto: PR
Akoestische 'Golden Oldies' in café de Bocht. Foto: PR

Livin'Room in café 'de Bocht'

WOLFERSVEEN – Maandag 2 april (Tweede Paasdag) richt de semi-akoestische coverband 'Livin' Room' z'n woonkamer in bij café 'de Bocht'. Het optreden begint om 16.00 uur, maar de zaal is al vanaf 15.00 uur geopend. De entree bedraagt 5 euro.

En de woonkamer moet daarbij letterlijk genomen worden, want de band tovert het podium met kasten, vloerkleden, barkrukken, een klok, een grote open haard en schilderijen van hun grote helden Johnny Cash en Creedence Clearwater Revival om in een huiskamersfeertje. Het publiek wordt uitgenodigd om zich in de livingroom te laten verrassen en verwennen met veelal prachtige versjes uit vervlogen tijden.

De band onderscheidt zich van de 'standaard' coverbands door nummers te spelen uit een breed repertoire uit een tijd dat ze zelf nog niet geboren waren. Volgens de bandleden is dat het 'resultaat van een goede opvoeding!'. Daarbij verpakken ze de nummers in een eigen jasje of ze maken er leuke medleys van. Naast bloed, zweet en snaren spelen de passie voor muziek en het maken van een gezellige sfeer een belangrijke rol.