Country-diva Sandra Vanreys live bij Ideaal. Foto>
Country-diva Sandra Vanreys live bij Ideaal. Foto>

Sandra Vanreys bij Live@Ideaal

Zelhem - Woensdagavond 28 maart staat Sandra Vanreys centraal in het programma Live@Ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. Sandra speelt en zingt live en zal door de presentator bevraagd worden over haar rijke muzikale geschiedenis.

Sandra Vanreys staat al 25 jaar op binnen- en buitenlandse podia. Ze heeft een eigen stemgeluid, een sympathieke uitstraling en weet daarmee elk publiek voor zich te winnen. Met name het countrygenre draagt zij een warm hart toe. Inmiddels werd zij door het Nederlands country publiek, acht maal uitgeroepen tot Nederlands beste en meest favoriete country-zangeres en kreeg ze de titel 'millennium countryzangeres van Nederland'. Een unieke prestatie.
Ook in het buitenland is ze een graag geziene gast. In Amerika schitterde zij voor 42 miljoen kijkers (!) in de live uitgezonden Tv-show 'Nashville Now'. Verder verzorgde zij optredens in de meeste landen van Europa. Ze toerde onder andere in Engeland, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechiƫ, Belgiƫ, Canada en Amerika en onlangs was zij op verzoek van de Nederlandse Ambassade te gast in Guatemala City waar ze optredens verzorgde op het Holanda Festival. Als er dan in de Achterhoek ook nog een trein naar je vernoemd wordt, kun je gerust concluderen dat het goed gaat met Sandra Vanreys. Ze zal er woensdag uitgebreid over vertellen.
Live@Ideaal is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via www.ideaal.org. Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen op de website www.ideaal.org/live een inschrijfformulier invullen of schrijven naar Ideaal Radio.