Dudes of Hengel en Spunk Meadow op Koningsdag bij Heezen

STEENDEREN - Koningsdag wordt dit jaar weer uitgebreid gevierd bij Café Heezen in Steenderen. Vrijdag 27 april start de dag met de traditionele braderie/vrijmarkt op en rond het marktplein. Voor een drankje is er bij goed weer ook een buitenbar aanwezig op het terras bij Heezen.

Vanaf 14.00 uur start het duo The Dudes of Hengel. Patrick Garritsen en Mark Oldenhave (beide uit Hengelo) weten met hun blues, country en rock 'n roll zeker de sfeer erin te brengen bij Heezen.

Aansluitend treedt de band Spunk Meadow op. Zes gedreven muzikanten (de meesten uit Olburgen) met een repertoire dat 'herkenbaar alternatief' is. Van U2, Volbeat en Kaiser Chiefs tot Cold Play, Snow Patrol en The Ramones. Een breed muzikaal programma dus weer, op deze Koningsdag.

Uiteraard is de entree weer vrij. Informatie bij Café Heezen.


0575-451204

info@hotelheezen.nl


Olburgen-Rha speelt weer toneel

Klucht in drie bedrijven: 'Een droombaan'

OLBURGEN - De toneelspelers vonden de winter vorig jaar lang en kil zonder de gezellige oefenavonden. Dat wilden ze niet nogmaals meemaken. Daarom hebben ze de koppen bij elkaar gestoken en zijn ze al wekenlang aan het oefenen. Ze gaan op vrijdag 20 april en zaterdag 21 april hun verrichtingen op de bühne zetten.

Het is een klucht in drie bedrijven, geschreven door Rina van Rooij, met de titel: 'Een droombaan'.
De opvoering is in Kraantje Lek. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis komen kijken. De zaal is om 19.00 uur open en om 19.30 uur begint het toneelstuk.