De Easterfield Bluesband treedt op in Theater Onder de Molen. Foto: PR
De Easterfield Bluesband treedt op in Theater Onder de Molen. Foto: PR

Easterfield Bluesband brengt pure blues-rock

VORDEN/LINDE - Opnieuw blues in Theater Onder de Molen, zondagmiddag 6 mei om 15.00 uur. Dit keer is de Easterfield Bluesband uit Drenthe geboekt.

Easterfield, waarvan de jonge leden voornamelijk uit Barger-Oosterveld komen, brengt pure, rauwe blues-rock. Met de combinatie van het warme en tegelijkertijd rauwe stemgeluid van de zanger, jankende en schreeuwende gitaarsolo's met vlijmscherpe riffs, een groovende bas en strak drumwerk trakteert Easterfield het publiek op een muzikale, opzwepende en energieke show. De passie van de heren en de onbedorven sfeer op het podium schetsen wat Easterfield wil bereiken.

De toegangsprijs is 10 euro, exclusief consumpties. Reserveren is mogelijk via de website.


www.theateronderdemolen.nl


Teun Uenk bij Live@Ideaal

ZELHEM - Woensdagavond 2 mei staat gitarist/zanger Teun Uenk centraal in het programma Live@Ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. Teun speelt live en zal door de presentator bevraagd worden over zijn 'roots' en aspiraties in de muziek. Teun Uenk is een jonge muzikant, die zowel klassiekers uit de 60's en 70's als nummers uit de huidige top 40 covert. Teun speelt ongeveer 10 jaar gitaar en ontdekte een aantal jaar geleden dat hij er ook bij kon zingen. Hij was gitarist in de coverband 'Explicit Content', maar kruipt sinds vorig jaar liever in de rol van soloartiest. Voorlopig moet hij naast muziek maken ook nog een beroep uitoefenen en daarvoor volgt hij de opleiding onderwijs-assistent aan het Graafschap College.