Kunst4daagse al twaalf jaar een begrip in Bronckhorst

BRONCKHORST - De kunst4daagse 2018 is de twaalfde op rij in de gemeente Bronckhorst. Vele kunstenaars, galeriehouders en (gelegenheid)kunstlocaties openen hun poorten. Daarbij zijn vijf (fiets)routes uitgezet door het cultuurlandschap van de gemeente. Vier dagen lang kunnen belangstellenden binnenlopen en kijken naar alle vormen van kunst.

Maak tijdens de kunst4daagse kennis met verschillende amateur- en professionele kunstenaars, die hun werk met liefde en bezieling hebben gemaakt. Zij ontvangen iedereen gastvrij en gaan graag in gesprek over hun werk. Bij de deelnemers is een gids beschikbaar waar een overzicht van alle deelnemende kunstenaars en een impressie van hun werk staat vermeld. Er is een overzichtskaart in het hart van de gids en er zijn afzonderlijke routekaarten afgedrukt die de weg wijzen langs de deelnemers en hun grote verscheidenheid aan kunstwerken. Tijdens de kunst4daagse gaat het om het beleven van kunst en het verbinden van mensen door middel van kunst, terwijl en passant men van het buitengewoon mooie cultuurlandschap van onze gemeente kan genieten.Deelnemers ontmoetten elkaar voorafgaand aan de kunst4daagse tijdens een opening op woensdag 9 mei in Theetuin Vierakker. Deze avond staat in het teken van verbinden en beleven, dat wil zeggen kennis maken, elkaar ontmoeten, uitwisselen van ervaringen met andere exposanten in een ontspannen sfeer. Het geheel zal muzikaal omlijst worden door gitarist Arnold Slaghek.
De kunst4daagse start op Hemelvaartsdag, 10 mei en eindigt op zondag 13 mei. De ateliers en galeries zijn geopend tussen 11.00 en 17.00 uur.


kunst4daagsebronckhorst.nl