Spelers laten publiek schaterlachen met toneelstuk 'Droombaan' in Olburgen. Foto:PR
Spelers laten publiek schaterlachen met toneelstuk 'Droombaan' in Olburgen. Foto:PR

Schateren om toneel 'Droombaan'

OLBURGEN - Het toneelstuk 'Droombaan' werd uitgevoerd op vrijdag 20 en zaterdag 21 april. Een mooi vooraf programma voor Koningsdag.

De zaal was goed gevuld met gevarieerd publiek. De avond startte met koffie en thee aangeboden door Kraantje Lek.

Het verhaal speelde zich af in huize Bontekoe. Rinus Bontekoe is voor de zoveelste keer ontslagen, tot groot ongenoegen van zijn vrouw. Natuurlijk moet hij weer aan de slag, maar dat valt niet mee met zijn reputatie. Dit keer ontstaat het idee om een eigen politieke partij op te richten, samen met zijn vriend Klaas, vrouw Greet en schoonzus Alie. De oplichters Harriet en Betty, die van alle markten thuis zijn, worden gevraagd hen te assisteren en te adviseren tijdens de organisatie. Dit leidt tot hilarische taferelen en uiteindelijk is Rinus weer terug bij af.
Het publiek genoot en schaterde van het lachen. De toneelspelers spreken van twee succesvolle avonden met een leuke opkomst en gezellige sfeer.

Helaas was dit het laatste optreden op locatie Kraantje Lek in in Olburgen. Volgend jaar willen de spelers graag weer een toneelstuk uitvoeren op een locatie rondom Olburgen/Rha . Wie een leuk idee heeft, kan het aan de spelers doorgeven.