Vossenjacht in Ruurlo afgelast

RUURLO - Jammer, jammer, maar het bestuur van de STAR (stichting Toeristische Activiteiten Ruurlo) heeft besloten de vossenjacht op woensdag 1 augustus in het Doolhof te Ruurlo niet door te laten gaan. In deze droge en warme periode is het zelfs voor slimme vossen niet vol te houden. Het bestuur vindt het niet verantwoord om met grote groepen in het Doolhof achter de vossen aan te jagen. De spooktocht die gepland staat op 24 oktober gaat gewoon door.


Bedevaart naar Onze Lieve Vrouw van Kevelaer

REGIO - Zaterdag 1 september is de eerstvolgende bedevaart naar Onze Lieve Vrouw van Kevelaer, Maria, Troosteres der Bedroefden met de organisatie Bedevaart Zutphen-Apeldoorn. Jaarthema is 'Zoek vrede'.

Wie interesse heeft voor deze bedevaart naar Kevelaer, kan zich opgeven bij de eigen parochie voor 15 augustus bij de broedermeester of bij het aanspreekpunt van de parochie. Ook namens de Bedevaartleider Pastoor H. Scheve is iedereen van harte welkom.
Meer informatie over de kosten en opgeven bij de organisatie, via Trees Beuwer-Schenning, Zomerweg 24, 6996 DE Drempt. Mail ben@beuwer.nl of bel 0313-473452.