Logo Kliederkerk Hengelo gld en Keijenborg
Logo Kliederkerk Hengelo gld en Keijenborg PR

Er is weer kliederkerk

KEIJENBORG/HENGELO - Na het succes van de eerste Kliederkerk in Keijenborg-Hengelo in april wordt het tijd voor Kliederkerk in de herfst. Op zondagmiddag 30 september van 14.30-16.30 uur zijn kinderen van 0 tot 12 en hun ouders, opa’s, oma’s van harte welkom voor een spetterende interactieve viering in en rond de Remigiuskerk in Hengelo.

Het thema is 'Gaaf natuurlijk!' en alles draait om het verhaal van de Schepping. Hoe mooi is de natuur met de dieren, de bomen, de bloemen en ook de mensen? Om 14.30 uur is de start met een korte welkomstviering, daarna is er ruim de tijd voor allerlei activiteiten naar keuze. Die kunnen kinderen en volwassenen samen doen. Houd je van figuurzagen? Ben je sportief? Vind je het leuk om lekkere hapjes in de kleuren van de regenboog klaar te maken? Of ga je er liever op uit om schatten uit de natuur te verzamelen? Deze en nog veel meer dingen kun je doen. Ook voor de allerkleinsten is er speelgelegenheid. In de korte slotviering laat iedereen aan elkaar zien wat er is gemaakt, gedaan en ontdekt. En daarna is iedereen welkom bij de High Tea, met natuurlijk limonade, thee en lekkers. De middag eindigt om 16.30 uur. De toegang is gratis. Aanmelding is wenselijk in verband met de high tea.
In Hengelo en Keijenborg wordt Kliederkerk georganiseerd door de Protestantse Kerk en de RK Geloofsgemeenschappen van Hengelo en Keijenborg. Contactpersonen zijn Ds. Aleida Blanken, mail dominee@pknhengelogld.nl of bel 0575-461224 en Jenny Veldscholten, mail jenny-gerald@hotmail.com.


www.protestantse gemeentehengelogld.nl

www.willibrordhengelo.nl

www.12apostelen.nl

www.kliederkerk.nl