Heropening kledingbank

ZELHEM - De kledingbank Zelhem opent op 2 oktober om 13.00 uur op een nieuwe locatie haar deuren. Kom een kijkje nemen op deze nieuwe plek: Dr. Grashuisstraat 15 in Zelhem.

De wintercollectie is opgehangen en er is weer volop keuze in kinder- dames- en herenkleding.
Vanaf 2 oktober is de kledingbank aan de Dr. Grashuisstraat in Zelhem weer wekelijks geopend van 13.00 tot 14.30 uur. Men kan dan weer kleding en linnengoed komen halen en brengen. Helaas wordt geen speelgoed meer aangenomen. Er is een beperkte ruimte waardoor er geen plek meer is voor speelgoed.
Kom dinsdag 2 oktober gerust kijken. De vrijwilligers staan klaar om iedereen van dienst te zijn.


Zang – en ontmoetingsdienst

ZELHEM - Zondagavond 7 oktober is er in Zelhem een zang- en ontmoetingsdienst georganiseerd door 'Stichting de Opdracht'. Dit is in Cultureel centrum De Brink, Stationsplein 12 (Ingang zaal via parkeerplaats achterzijde, Industrieweg. In deze samenkomst, die om 19.30 uur begint, hoopt Gijsbert Tomassen uit Ermelo voor te gaan. Het Chr. Mannenkoor Zelhem zal meewerken aan deze dienst. De samenzang wordt begeleid door Yvonne Beeftink, piano. De toegang is vrij, wel is er een collecte. Na afloop is er koffie. Voor meer info, bel 0314-622878 of kijk op de site.


www.stichtingdeopdracht.nl


Het leven vieren

DREMPT - Zondag 30 september om 10.00 uur wordt wederom een Anders Vieren viering gehouden in de H. Willibrordkerk in Achter-Drempt. Deze keer is gekozen voor het thema: 'Het leven vieren'. In deze viering wordt stilgestaan bij hoe belangrijk het is om de mooie momenten in het leven te vieren, niet alleen de grote dingen als een huwelijk, verjaardag of jubileum maar juist ook de mooie momenten van alle dag. Muzikale ondersteuning wordt verleend door het koor Feeling. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee. Iedereen is van harte welkom.


FNV Senioren Achterhoek

HEELWEG/ACHTERHOEK - FNV Senioren Achterhoek houdt op 15 oktober van 13.30 tot 16.00 uur een themabijeenkomst 'Blijf digitaal vitaal' bij De Radstake, Twenteroute 8 in Heelweg. Aan de orde komen onder andere bewustwording van alles wat te maken heeft met privacy op het internet en praktische tips zoals omgaan met overheidsdiensten, paswoorden, software. Dit met de bedoeling om kennis bij te spijkeren. Iedereen die in dit thema geïnteresseerd is, is van harte uitgenodigd. Aanmelden kan tot 6 oktober bij Bennie Wieggers, bwieggers66@gmail.com.