ZijActief-avonden vooral erg gezellig

KEIJENBORG – De eerste avond van het seizoen voor ZijActief, woensdagavond 19 september begon met een openingsviering, in elkaar gezet door enkele leden. Na de koffie met een soesje opende vicevoorzitster Alwien.

Notuliste Anja las enkele verslagen voor van april en de excursie van mei. Toen gingen de dames met enkele auto's naar de DRU in Ulft, waar ze dia's kregen te zien en een rondleiding over het terrein. Het verslag van de fietstocht in juli werd gedaan door deelneemster Rikie.
Na de pauze werden de dames in vijf groepen verdeeld en deze kregen een envelop waar stukjes/snippers van papier in zaten. Dit was een puzzel van BN'ers, om op te lossen. Dat viel echt tegen, maar het was wel heel leuk om te doen. Tussendoor kregen ze een drankje aangeboden, want het was best inspannend.
Hierna was er bingo, door een verhaal te vertellen waar cijfers in verborgen zaten. Het betekende goed luisteren en de dames waren ook muisstil. Naast de leuke prijsjes was het erg gezellig en het puzzelen tevens een geheugentraining. De avond werd afgesloten door Dori en zij wenste allen welthuis.

Activiteiten:
27 september wonen veertien dames een VIP- Raadsvergadering bij.
Op zaterdag 29 september is een wandeldag.
17 oktober is de volgende ZijActief-avond; het Oogziekenhuis Zonnestraal uit Doetinchem komt het één en ander vertellen over de meest voorkomende oogziektes. Aanvang 19.45 uur in het Dorpshuis De Horst in Keijenborg.