Praat mee met de VVD

BRONCKHORST - De VVD wil meer in contact komen met de burgers van Bronckhorst. Meer weten wat er speelt, meer weten waar problemen zijn, meer weten waar burgers enthousiast over zijn. Tijdens de maandelijkse inloopavonden is iedereen van harte welkom. Deze avonden zijn steeds voorafgaand aan de fractievergadering en vinden plaats in het gemeentehuis. De eerstvolgende inloopavond is maandag 08 oktober tussen 19.00 – 20.30 uur. Aanmelden kan via het e-mailadres. Mailen om een andere datum in te plannen kan ook.


t.lusink@bronckhorst.nl


Thema-avond 'God in de supermarkt'

HENGELO - De werkgroep Inspiratie en Ontmoeting van de gezamenlijke kerken in Hengelo Gld. organiseert op donderdag 11 oktober een thema-avond met als titel: 'God in de Supermarkt'. De avond wordt gehouden in Ontmoetingscentrum Ons Huis aan de Beukenlaan 30. Aanvang 20.00 uur.

Het is vast herkenbaar. Je staat in de supermarkt en je vraagt je af: Wat eten we vanavond? Bij elk schap moeten keuzes gemaakt worden, en het is geen gemakkelijke afweging tussen lekker, goedkoop, gezond, milieuvriendelijk, diervriendelijk en eerlijk voor de producent.
In de workshop 'God in de supermarkt' worden keuzes verkend, hulp geboden bij het begrijpen van argumenten en deze te verbinden met een helder ethisch kader. De bijeenkomst is actief, sociaal, informatief en gaat in een hoog tempo een serieuze, maar niet te zware dialoog aan.
Inleiding en workshopleiding door Alfred Slomp. Hij is vanaf zijn studententijd geraakt door het onrecht en de pijn van medemens, natuur en dier. Hij wil hier graag iets aan doen en denkt dat in de supermarkt op een praktische wijze een bijdrage kan worden geleverd aan een betere wereld.
De toegang is gratis. Wel wordt er een kleine gift gevraagd voor de bestrijding van de onkosten.
Meer informatie bij Gerrie Vos-Hiddink: gege1956@upcmail.nl, 06-38700488 of Frida Meints: f.meints@gmail.com, 0575-464695.


www.godindesupermarkt.nl