Werkgroep houdt eerste Mien Darp borrel(t)

HENGELO - De stichting Mien Darp Hengelo die zich inzet voor een vitale en leefbare dorpskern organiseert op woensdag 14 november (aanvang 19.30 uur) in het oude gemeentehuis de eerste editie van Mien Darp borrel(t). De leden nodigen inwoners van Hengelo uit om hier de nieuw ontwikkelde visie op de dorpskern te komen bekijken.

Tijdens eerdere bijeenkomsten dachten vele Hengeloërs mee over deze visie. De kaart die daaruit voortkwam was deze zomer al te zien in de etalage van het oude gemeentehuis en op de stamtafel van café De Jongens. Begin oktober is de visie aangeboden aan het college van de gemeente Bronckhorst.


Wie wordt de nieuwe prins(es) van Sneppendorp?

DREMPT - Zaterdag 17 november is het weer zover, dan zal de Prinsenwissel plaatsvinden van Carnavalsvereniging De Blauwe Snep in Drempt in het Dorpshuis in Voor-Drempt.

De dag zal eerst om 14.11 uur aanvangen met de seniorenmiddag. Het zal een middagvullend programma betreffen met optredens van diverse lokale artiesten. Het avondprogramma zal om 20.41 starten. Eerst zal de bekendmaking zijn van de jeugd prins of prinses. Na de overdracht van de Scepter en de steek door Prins Pieter, zal om 21.41 onthuld worden wie er het komende jaar de Scepter over Sneppendorp zal zwaaien. Prins Erik zal dan de overdracht doen en afzwaaien als prins. De nieuwe prins of prinses zal vanaf dan regeren over Sneppendorp. De avond zal met medewerking van Toos, Roos en Coos gevierd worden.