Afbeelding
Foto:

Ervaar hoe Medipoint het thuis nog comfortabeler kan maken

VORDEN - Medipoint organiseert op vrijdag 11 januari de Comfortdag in de Sensire | Medipoint winkel aan de Raadhuisstraat 1 in Vorden. Tussen 10.00 en 16.00 uur kunnen bezoekers ontdekken welke mogelijkheden er zijn om het thuis zo comfortabel mogelijk te maken. Neem eens plaats in een sta-opstoel, probeer de bedden en matrassen of woon een lezing bij. Bovendien profiteert men van hoge kortingen op diverse producten.

De wintermaanden zijn begonnen en dan zijn we meer binnen dan buiten. Lekker slapen op een goed matras? Of een hulpje nodig om boven aan de trap te komen? Ontdek tijdens de Comfortdag hoe Medipoint daarbij kan helpen. Vanaf 10.00 uur is iedereen uitgenodigd om langs te komen. Medipoint zorgt dat de koffie klaarstaat.

Er worden verschillende lezingen gegeven door specialisten. Zo geeft een zitspecialist van Wellco een lezing over het belang van een goede zithouding en vertelt een slaapspecialist van Deron over de mogelijkheden en effecten van een goede matras en bedbodem. De Medipoint Thuisservice vertelt over de traphulpen die ingezet kunnen worden als men thuis de trap niet meer goed op of af komt. Gedurende de dag is er deskundig en persoonlijk advies te verkrijgen over alle producten, en zijn deze uitgebreid te testen.


088 - 10 20 100

medipoint.nl/comfortdag