Spannende ontspannende muziek bij Ideaal
Spannende ontspannende muziek bij Ideaal Foto:

Radiant Wood bij LIVE@IDEAAL

ZELHEM - Woensdagavond 30 mei staat het duo 'Radiant Wood' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. Radiant Wood speelt live en de muzikanten worden door de presentator bevraagd over hun 'roots' en aspiraties in de muziek.

Het belooft een bijzondere uitzending te worden, want de instrumentsamenstelling is nogal afwijkend van de gemiddelde setup. Radiant Wood bestaat namelijk uit Christine Schukking op conga's en Hans Broekhuijsen op saxophone. De enthousiaste saxofonist en de gepassioneerde percussioniste laten het hout van hun conga en sax-riet stralen. Op basis van fijne melodieën uit de jazz, pop en latin creëren zij een aangename organische en natuurlijke sfeer. Puur akoestische muziek om even heerlijk bij weg te dromen.

Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via de website.


www.ideaal.org