Zomer Challenge LTC

ZELHEM - LTC Zelhem biedt deze zomer tennis voor voetballers, volleyballers, korfballers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap in de maanden juni, juli en augustus waarbij spelers vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast volgen de spelers drie tennislessen van 1 uur in groepen van vier personen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en doen zij mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi. Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn 50 euro. Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met LTC Zelhem via e-mail.


info@ltczelhem.nl


Pontificaal in Hummelo houdt zich ook aan de afspraak: NIX18

HUMMELO - Zaterdag 2 juni vanaf 20.30 uur vindt de Pontificaal Party weer plaats aan de Kipstraat in Hummelo. De welbekende rood/witte tent zal er weer staan, de drank zal koud staan en de band zal helemaal opgewarmd zijn. De organisatie heeft in samenspraak met de gemeente afgesproken goed te gaan letten op de minimale leeftijdsgrens en daarom willen zij dan ook iedereen verzoeken zijn of haar legitimatiebewijs mee te nemen. Heb jij de leeftijd van 18 jaar nog niet bereikt, dan is het verboden om alcoholische drank nuttigen. Erbij zijn? Zorg dat u een uitnodiging in handen krijgt.


www.facebook.com/pontificaal


Repair Café Halle

HALLE - Iets kapot, maar u vindt weggooien zonde? Kom dan naar Repair Café Halle, elke eerste zaterdag van de maand. Er zijn geen kosten aan verbonden, een gift voor onze benodigde gereedschappen is altijd welkom. U bent zaterdag 2 juni van 13.00-16.00 uur van harte welkom aan de Dorpsstraat 72 in Halle.