Mantelzorgers staan ook elkaar bij

DOETINCHEM - Mantelzorgers staan ook voor elkaar klaar. In het Mantelzorgcafé in 'De Groeskamp' in Doetinchem kunnen zij op dinsdag 7 augustus met elkaar praten en dat kan helpen om de zorg vol te houden.

Iedereen die intensief of langdurig zorgt voor iemand, een ouder, een kind, partner of iemand anders uit de omgeving, is mantelzorger. Soms komen mantelzorgers voor uitdagingen te staan en kan het emotioneel zwaar worden. Andere mantelzorgers begrijpen u maar al te goed. Het Mantelzorgcafé, maandelijks georganiseerd door VIT-hulp bij mantelzorg is dé plek om andere helpers te ontmoeten in een ongedwongen sfeer. De mantelzorgconsulent is de gastvrouw. Zij ontvangt iedereen met een kopje koffie of thee en kan vragen beantwoorden.

Het Mantelzorgcafé, deze keer in 'De Groeskamp' aan de Koopmanslaan 3 duurt van 13.30 tot 15.00 uur. In De Groeskamp is op dezelfde tijd ook de bijeenkomst van 2 oktober. Die van 5 september en 5 december zijn bij 'Borghuis', Burg. Van Nispenstraat 4 in Doetinchem en duren van 10.00 tot 11.30 uur.

Opgave is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden en ook koffie/thee zijn gratis. Meer informatie via tel. 0544-820000 of mail info@vithulpbijmantelzorg.nl of op de website.


www.vithulpbijmantelzorg.nl