Informatiemiddag mantelzorgers

ZELHEM - Buurtzorg Zelhem verzorgt op woensdagmiddag 10 oktober een mantelzorgmiddag in de Oranjehof aan de Prinses Beatrixstraat in Zelhem. Tussen 15.00 en 17.00 uur zijn het Sociale Team Zelhem en Stichting Noodhulp Zelhem aanwezig om informatie te verzorgen over hun mogelijkheden om mantelzorgers te ondersteunen.

In sommige gevallen word je als partner, familielid, buurman/vrouw of vriend/kennis heel langzaam gebombardeerd tot mantelzorger van partner, vriend(in) of andere naaste. Soms gaat dat ook heel snel door een plotselinge verandering in de situatie. Je hebt er misschien niet om gevraagd, maar je wordt automatisch in deze rol geplaatst. Voor een korte periode is dat nog wel te overzien en natuurlijk doe je het met liefde, maar als de periode langer duurt, wordt het moeilijker om het te combineren met je eigen sociale leven. Het kan je te veel worden. Wat nu?

Gelukkig hoef je er niet alleen voor te staan, want er zijn instanties, waarbij je aan kunt kloppen en waar je met je vragen terecht kunt. Om meer duidelijkheid te scheppen over al die vragen, verzorgt Buurtzorg Zelhem woensdag 10 oktober deze informatiemiddag.

Deelname is gratis, maar men dient zich wel vooraf telefonisch aan te melden via Buurtzorg.


06 - 131 521 04