Werk van Wildlife Art schilder Cees Roorda in De Bleijke. Foto: PR
Werk van Wildlife Art schilder Cees Roorda in De Bleijke. Foto: PR Foto:

Expositie schildersgroep Ars Nostra

HENGELO - Vanaf begin november 2018 tot en met 31 januari 2019 exposeert de schilder- en vriendengroep Ars Nostra in De Bleijke aan de Beukenlaan 1 in Hengelo Gld.

Ars Nostra is opgericht in 2005. Onder leiding van Cees Roorda, Wildlife Art schilder, worden in olieverf, acryl en aquarel de meest prachtige uiteenlopende schilderwerken gemaakt met verscheidene schildertechnieken.

Zeer realistisch, impressionistisch of abstract zijn de schilderijen gemaakt waarbij dieren, landschappen en natuur de boventoon voeren. Fruit dat men zo zou willen eten, kleine vogeltjes welke zo weg lijken te vliegen, oude gestileerde gebouwen, trouwe hondenogen die aanstaren, mystieke landschappen welke aan het denken zetten, het is nu allemaal te bewonderen.

De exposanten zijn Cees Roorda, Hermien Fenneman, Theo Stapelbroek, Ab Peters, Wilma Cost, Marleen Jansen, Ben Peters, Coby Onderstal, Henny Veenema en Marinka Stapelbroek. De schilderijen zijn te bewonderen en eventueel aan te schaffen tijdens de openingstijden van De Bleijke in Hengelo.