Volleybaldames SV Halle laten hun nieuwe kleding zien. Foto: PR
Volleybaldames SV Halle laten hun nieuwe kleding zien. Foto: PR

Volleybaldames SV Halle in het nieuw

HALLE - De volleybaldames senioren 1 van SV Halle zijn strak in een nieuw pak gestoken.

De dames hebben zaterdag 24 november nieuwe trainingspakken ontvangen van hun trouwe sponsor Buurtzorg Nederland.

De eerste wedstrijd met de nieuwe pakken werd ruim gewonnen, waardoor de dames nog steeds bovenin de competitie mee blijven vechten voor het kampioenschap.

Buurtzorg Nederland bedankt!


Goud voor Zelhemse Puck Menkhorst

ACHTERHOEK/ALMERE - Zondag 25 november was een groep judoka's van Nippon Judo Achterhoek actief in Almere op het zevende Topjudotoernooi. Verspreid over meerdere rondes brachten de judoka's zes keer goud, vier keer zilver en een keer brons mee naar huis.-

Ricardo Chirco en Ronald Enklaar coachten bijna alle judoka's naar een podiumplaats. Er was heel mooi judo te zien van de judoka's van Nippon Judo Achterhoek wat zich resulteerde in de volgende medailles: Goud voor Hieke Bielderman (Vorden), Isabelle Enklaar (Lochem), Niek Geleijnse (Ruurlo), Gerben ten Have (Ruurlo), Thom Tiedink (Borculo) en Puck Menkhorst (Zelhem). Het zilver ging naar de judoka's Fabienne Enklaar (Lochem), Luuk van Nieuwland (Hengelo Gld.), Kira Essink (Barchem) en Jaidy van der Horst (Lochem). Katja Kuznetsova (Lichtenvoorde) ging met het brons naar huis.

Al met al was het een succesvol toernooi. Trainer Antoinette Hennink is trots op haar judoka's met deze mooie prestaties.

Deze week hebben de judoka's hun jaarlijkse bandexamens. Ze kunnen tijdens het examen laten zien wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd aan worpen en technieken. Na afloop van de examens ontvangen de judoka's een hogere slip of band en een diploma. Zij worden veel succes gewenst.