De drukte kwam al vroeg opgang en feest DJ-Martin wist de sfeer er al snel in te krijgen door zijn muziek en confetti geweer. Foto: PR.
De drukte kwam al vroeg opgang en feest DJ-Martin wist de sfeer er al snel in te krijgen door zijn muziek en confetti geweer. Foto: PR. Foto:

Fire Cracker Party succesvol en zonder incidenten verlopen

VORDEN – Daar waar het in 2017 begon met 250 bezoekers, met als organisatoren Kees Jansen, René Groot Wassink, Gerard Garritsen, Henri Barendsen, Oscar Rondeel en Robert Vissers, was de Fire Cracker Party eigenlijk direct al een succes. Inmiddels twee edities verder heeft het bezoekersaantal zich verdubbeld, is de voorverkoop verkort tot slechts anderhalve week en hebben de initiators van het feest zich op eigen initiatief naar de achtergrond begeven. Maar de Fire Craker Party is nog altijd een succes te noemen. Zo ook de editie van 2019 die op 1 januari in het Kulturhus in Vorden plaatsvond.

De drukte kwam al vroeg opgang en feest DJ-Martin wist de sfeer er al snel in te krijgen door zijn muziek en confetti geweer. De nachtelijke party is zonder enige incidenten verlopen en zal mede om die reden ook in 2020 weer op het programma staan van de VOrdense Evenementen STichting (VOEST). "Wij als organisatie kijken daarom alweer uit naar de volgende twee evenementen die voor dit jaar op de agenda staan", aldus voorzitter Jarno Messing van VOEST.

Zo zal op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei, de derde editie van de Sterkste man van Vorden plaatsvinden.
Op vrijdag 1 maart zal de derde editie van het Carnavalsfeest plaatsvinden in sporthal 't Jebbink. Tijdens dit feest zal de Vordense DJ Mike van Doorn vergezeld worden door de beeldschone DJ Charly Smith. Charly Smith heeft in korte tijd een plekje weten te veroveren in de dj wereld. Ze heeft inmiddels al op menig festival gedraaid met grote namen als de Partysquad, Bizzey en Kriss Kross Amsterdam. Haar muziekstijl? Van dance, house, urban, Nederlandstalig tot aan hardstyle en weer terug.

Meer informatie volgt snel op de Facebookpagina van VOEST en op de website.


www.voest.nu