Rectificatie huldiging jubilarissen Vrouwen van Nu

VORDEN - In Contact Bronckhorst-Noord van 22 januari 2019 stond het artikel over de algemene ledenvergadering van Vrouwen van Nu afdeling Vorden. Op de bijbehorende foto staan 6 jubilarissen afgebeeld. Per abuis had de vereniging gemeld dat de jubilarissen bestuursleden waren. Hoewel enkele jubilarissen wel hand- en spandiensten verrichten binnen de vereniging zijn de jubilarissen allen leden en maken geen deel uit van het bestuur.


www.vrouwenvannu.nl/vorden


Goud voor Vordense
Olivier Bloemendaal

REGIO - Zondag 27 januari vond de 32ste breedtesporttoernooi te Groesbeek plaats. In totaal deden twaalf beginnende (wedstrijd)judoka's van Nippon Judo Achterhoek mee. Olivier Bloemendaal uit Vorden nam goud mee naar huis.

Het was een lange dag voor de coaches, het toernooi begon al vroeg op deze zondag voor de judoka's die in het eerste blok moesten judoën. De laatste wedstrijden van het toernooi begonnen ver in de namiddag. Het toernooi was sterker bezet dan van tevoren was bedacht. De judoka's hebben allemaal hard gestreden in Groesbeek om met een medaille richting huis te gaan.

Iedereen is in de top 4 beland binnen zijn/ haar eigen leeftijd en gewichtsklasse. Olivier Bloemendaal (Vorden) ging met het goud richting huis. Tweede plaatsen waren er voor Roan Ligtenbarg (Borculo), Tijn Harms (Zelhem) en Sam Krabbenborg (Lochem). Vierde plaatsen waren er voor: Lenn Plekkenpol (Ruurlo), Sophie- Chloe de la Rie (Lochem), Auke Zuidersma (Eibergen), Ise Bode (Ruurlo), Jade Kuilwijk (Zelhem), Tygo klein Nijenhuis (Neede). en Quint Roerdink (Groenlo).

Volgende week zaterdag staat het Noord Oost Judotoernooi te Slagharen op het programma waar een grote groep (wedstrijd) judoka's zullen gaan strijden van Nippon judo Achterhoek.