BKB kijkt terug op geslaagde ledenvergadering

BRONCKHORST - De Bedrijven Kring Bronckhorst (BKB) organiseerde op dinsdag 15 januari de jaarlijkse ledenvergadering, dit keer bij café De Jongens in Hengelo. De BKB nam hier onder meer afscheid van enkele bestuurders, stelde de goede doelen vast die dit jaar op een financiële ondersteuning kunnen rekenen en maakte kennis met nieuwe leden.

Zo sloten Peter Harmsen van Harmsen Voegwerken & Reinigingstechniek uit Hengelo en Michael Bink en Magdalena Haverkamp van Chocolaterie Magdalena uit Vierakker zich in 2018 aan bij de BKB. Dat deed ook Herwin Wilgenhof van met zijn bedrijf Wilgenhof Las, Constructie en Techniek uit Vorden, maar hij kon deze avond helaas niet aanwezig zijn.
De BKB nam tijdens de ledenvergadering afscheid van voorzitter Hiske Huiting en bestuurslid Henk Hilverink en bedankte beide voor hun jarenlange inzet. Daniëlle Rouwen van Wolbrink BV uit Vorden is benoemd als nieuw bestuurslid. De BKB is nog op zoek naar een nieuwe voorzitter.


Jonge ondernemers komen samen tijdens Startersevent

BRONCKHORST - Speciaal voor Achterhoekse jongeren die een bedrijf willen beginnen of in de afgelopen drie jaar met een bedrijf zijn gestart, is er op donderdag 7 maart het Startersevent Achterhoek. In het gemeentehuis van Bronckhorst kunnen starters die dag kennis opdoen in powersessies en informatie ophalen bij een tiental organisaties en bedrijven.

Het Startersevent begint om 13.30 uur en duurt tot 17.00 uur. De organisatie is in handen van het ROZ en de gemeente Bronckhorst. Ook de gemeenten Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk en de Sociale Dienst Oost Achterhoek werken mee.
Uiteraard biedt het Startersevent ruim de mogelijkheid om te netwerken. Ondernemers Pim Michels (Go 4 Goals Online Marketing), Erik Legters (Distilleerderij De Bronckhorst) en Iris Hulsteijn (Visser Mode) zullen aanwezig zijn om hun ervaringen en tips te delen.


Agenda

Donderdag 7 februari, 16.00 uur: Netwerkborrel Ondernemers 't Werkveld Vorden bij Smederij Oldenhave

Donderdag 7 maart, 13.30 uur: Startersevent Achterhoek in het gemeentehuis van Bronckhorst

Zaterdag 16 maart, 10.00 - 16.00 uur: Techniekdag Zelhem bij Polyketting BV

Dinsdag 19 maart, 15.00 uur: Kennissessie 'De disfunctionerende medewerker' en uitleg WAB bij JPR Advocaten in Doetinchem