Estafette-run van BAX2Give voor de Achterhoekse hospices en het Inloophuis. Foto: Simon Schutter
Estafette-run van BAX2Give voor de Achterhoekse hospices en het Inloophuis. Foto: Simon Schutter Foto:

Estafetterun voor Achterhoekse goede doelen

DOETINCHEM - Een grote groep hardlopers en mountainbikers, onder wie medewerkers en klanten van BAX Advocaten belastingkundigen uit Doetinchem, gaan weer geld ophalen voor hospices in Doetinchem, Winterswijk, Zutphen en het Inloophuis Oude IJssel in Doetinchem. Zij doen dit op 22 en 23 juni tijdens Care4Life, het nieuwe evenement van BAX2Give.

De opzet van het evenement is een (ruime) 24-uursestafette, dit jaar van Maastricht naar Doetinchem. De hardlopers zullen in totaal een afstand van circa 20 tot 40 kilometer afleggen en de mountainbikers zo'n 300 tot 400 kilometer.
Melissa Meffert, medeorganisator en advocaat: "Na 5 jaar kou, wind, regen en donkere dagen is er dit jaar voor gekozen het evenement rondom de langste dag van het jaar te laten plaatsvinden. Een deel van de uitdaging ligt er dit jaar wellicht in om het hoofd koel te houden. In plaats van handschoenen, mutsen en thermokleding mag dit jaar de zonnebrandcrème worden meegenomen."
Net als de afgelopen twee jaar komt de opbrengst van het evenement toe aan vier regionale goede doelen, te weten: Inloophuis Oude IJssel, Stichting Sravana, Hospicegroep De Lelie en Hospice Zutphen.
"Deze vier organisaties hebben een ontzettend belangrijke functie binnen onze regio en de afgelopen jaren is gebleken dat, zowel de deelnemers als de sponsoren, veel gevoel bij deze goede doelen hebben. Wij zetten ons dan ook graag opnieuw voor deze doelen in en hopen wederom een fantastisch bedrag op te halen", aldus Melissa Meffert namens BAX2Give. Meer informatie op onderstaande website.


www.bax2give.nl