De oude Looschool aan de Grintweg (Hummeloseweg) in 1965. Foto: archief Oudzelhem /hoofdonderwijzer H.H. Hennink
De oude Looschool aan de Grintweg (Hummeloseweg) in 1965. Foto: archief Oudzelhem /hoofdonderwijzer H.H. Hennink

Reünisten gezocht voor 150 jaar ´Loo school´ in Zelhem

ZELHEM - Op 1 juni 2019 bestaat de ´Loo school`, tegenwoordig CBS ´t Loo in Zelhem precies 150 jaar. Die mijlpaal wil het team van CBS ´t Loo niet zomaar voorbij laten gaan. Er wordt van 23 tot en met 25 mei stilgestaan bij het jubileum. Voor de reünie op vrijdag 24 mei kunnen oud-leerkrachten en -leerlingen zich aanmelden.

Er is veel gebeurd en veranderd in die 150 jaar, van de opening van de Loo school in 1869 aan de Grintweg tot aan nu CBS 't Loo aan de Cosmeastraat. In de moderne school wordt elk kind als uniek beschouwd. Onderwijs wordt verzorgd volgens pakkend, passend onderwijs (PPO) samen met ouders en kinderen.
Daarom wil het team dit jubileum ook graag vieren met alle kinderen, ouders en leerkrachten, maar ook oud-leerlingen, oud-leerkrachten en iedereen die op welke manier dan ook de Loo school heeft meegemaakt.
Het team van 't Loo wil het 150 jarig jubileum van de school zeker niet onopgemerkt voorbij laten gaan en roept oud-leerkrachten en oud-leerlingen op om zich aan te melden voor de reünie op vrijdag 24 mei. Aanmelden kan door een mail te sturen, graag met vermelding van naam en het jaar wanneer de Loo school is verlaten. Zij hoopt op veel aanmeldingen.


info@delooschool.nl

CBS 't Loo aan de Cosmeastraat. Foto: GelderVeste