Martine Smit verzorgt tijdens de avond een wijnproeverij. Foto:
Martine Smit verzorgt tijdens de avond een wijnproeverij. Foto: Foto:

Ladies Night bij de Vordense Tuin

VORDEN – De Vordense Tuin houdt op vrijdagavond 15 maart van 18.00 tot 21.00 uur weer een speciale Ladies Night. Dit keer met een wijnproeverij, maar je kunt er ook terecht voor gratis interieuradvies. De avond is bedoeld voor alle vrouwen in de regio. Van tevoren reserveren is niet nodig, je kunt zo binnenlopen.

De Ladies Night wordt gehouden in de winkel van de Vordense Tuin aan de Raadhuisstraat 11. "Het wordt weer een echte vriendinnenavond", zegt eigenaresse Monique Norde. Deze avond geeft Martine Smit van Wijnhandel Smit een wijnproeverij met de lekkerste voorjaarswijnen, waarbij de rosé zeker niet zal ontbreken.
Ook styliste Mirre Groot is van de partij. Alle bezoekers kunnen die avond foto's meenemen van hun interieur, zodat Mirre tips en kleuradvies kan geven. Verder kan men onder het genot van een drankje en hapje rustig rondneuzen in de winkel. Op alle aankopen krijgen de bezoekers die avond 20 procent korting. Op het eind van de Ladies Night zal er onder de kopers een bloemenabonnement verloot worden.


Zie ook de advertentie elders in deze krant