Dash dames. Foto: PR
Dash dames. Foto: PR Foto:

Dash Dames 1 pakt 5 punten
in Drenthe

VORDEN - Afgelopen zaterdag was Dash in Hoogeveen bij Betech Olhaco Ds1.

De eerste set gingen de dames vol goede moed aan de slag en wonnen deze set: 21-25. De tweede set werd bij 1-4 stil gelegd wegens een ernstige blessure bij de libero van Betech Olhaco. Ook de tweede set toonde Dash aan de sterkste te zijn, en werd Betech Olhaco verslagen. Uiteindelijk won Dash de set met 11-25. De derde set liepen de Vordense dames al snel uit met een zeer goede service druk en werd er lekker geblokt en was er zelfs een kilblok van Lot. Toch kwam Betech Olhaco met hun service weer aardig terug, maar dankzij de goede passes werden er een paar mooie punten gemaakt. Dash won de set met 20-25.

De vierde set voerde Dash de druk werd opgevoerd, al was dit lastiger dan in de voorgaande sets, bij de time-out was de stand 12-17. Met mooie passes en set-ups, maar ook een aantal fouten bij de serve werd het een spannende laatste set. Toch wisten de dames ook deze te winnen: 23-25.

Hierdoor nam Dash vijf punten mee terug naar Vorden en staat het team nog steeds op een tweede plek (met zes punten achterstand op de nummer 1 en een wedstrijd minder). Voor zaterdag 23 maart om 18.00 uur speelt Dash thuis tegen Veracles DS2 uit Groningen.