De Stones Sessions. Foto: PR
De Stones Sessions. Foto: PR Foto:

Rocken met de Stones Sessions bij De Herberg

VORDEN - Een aaneenschakeling van wereldhits van The Rolling Stones als Satisfaction en Gimme Shelter, verpakt in een rockshow waarin de iconische gitaarriffs de boventoon voeren. Dat is wat men maandag 22 april (Tweede Paasdag) kan verwachten bij Café De Herberg in Vorden, tijdens het optreden van de tributeband de Stones Sessions. Het voorprogramma wordt verzorgd door de Vordense band Dr. Booze. Aanvang 16.00 uur, zaal open om 15.00 uur.

De Stones Sessions bestaat uit vijf jonge talentvolle muzikanten die zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort. Met hun optredens proberen ze zo dicht mogelijk in de buurt van de beruchte shows uit de jaren zeventig, waar The Rolling Stones om bekend staan, te komen. Tweede Paasdag zullen ze dit laten zien in de zaal bij De Herberg, mis het niet!

Aan de Vordense band Dr. Booze de taak om het publiek alvast op te zwepen. Zij hebben onder andere nummers van CCR, Van Morrisson, Queen, AC/DC en Beatles in hun repertoire.

Kaarten in de voorverkoop kosten 12,50 euro en aan de zaal 15 euro. Gedurende de avond zal een oud-dj alles aan elkaar praten. Wie dat is? Dat is nog een verrassing.

Flamingo Roadshow
De Herberg wil graag diverse soorten activiteiten organiseren, zowel voor jong als oud. Daarom kan de wat jongere garde zaterdag 20 april vanaf 21.00 uur in het café helemaal los gaan tijdens de Flamingo Roadshow. Deze avond zal een dj de muziek verzorgen en is de entree van 5 euro inclusief een Flamingoshot. Kaarten zijn al verkrijgbaar in de voorverkoop.


Zie ook de advertentie elders in deze krant