De nieuwe man van 't Stoepje Jochem van de Bunt (midden) tussen (v.l.n.r.) Rein de Heus, Maarten Koelewijn, Ina Scheffer en Jans Jimmink. Foto: Jan Hendriksen
De nieuwe man van 't Stoepje Jochem van de Bunt (midden) tussen (v.l.n.r.) Rein de Heus, Maarten Koelewijn, Ina Scheffer en Jans Jimmink. Foto: Jan Hendriksen Foto:

Jochem (18) jongste marktondernemer Vordense weekmarkt

VORDEN – Met de overname van de verkoopwagen van Maarten Koelewijn (60) van Bakkerij 't Stoepje is de achttienjarige Jochem van de Bunt uit Nijkerkerveen sinds vorige week verreweg de jongste marktondernemer op de Vordense weekmarkt.

Door Jan Hendriksen

Na ruim vier jaar nam Maarten Koelewijn uit Spakenburg vorige week vrijdag afscheid van de Vordense weekmarkt. "Het is mooi geweest. En met Jochem heb ik en 't Stoepje ondanks zijn jonge leeftijd een waardige opvolger gevonden", zo verklaarde Koelewijn, terwijl hij de door de bestuursleden Rein de Heus, Jans Jimmink en Ina Scheffer van de Marktvereniging Vorden bedankt werd voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren.

Jochem van de Bunt gaat als zelfstandig ondernemer door in de nieuwe formule van 't Stoepje. Dat is al te zien aan de vrachtwagen van Van de Bunt, die in de nieuwe bedrijfskleuren zwart/wit is gespoten. De kleuren van de verkoopkraam zijn nog in de huidige kleuren rood/geel maar ook deze wordt binnenkort in de nieuwe kleuren uitgevoerd.

Jochem van de Bunt was als jonge jongen al op de markt te vinden. Niet alleen om brood te verkopen. "Ik heb ook al vis verkocht. Als persoon ben ik iemand die graag bezig is en het leuk vindt om met mensen te werken. Veel mensen zijn verbaasd dat ik als jonge jongen bewust gekozen heb voor de markt. Het sociale karakter van de markt is echt iets wat bij mij past. Bij de markt denk ik aan gezelligheid, producten van kwaliteit en ik hoop dat ik ook snel naast de vaste klanten nieuwe klanten in Vorden mag verwelkomen", zo verklaart de jonge marktondernemer. Naast de Vordense markt is Jochem van de Bunt ook wekelijks op markten in Alkmaar (3), Velserbroek en Vleuten te vinden.

Assortiment
Het omvangrijke assortiment brood, koek en banket van Bakkerij 't Stoepje wordt in drie moderne, goed geoutilleerde bakkerijen in Spakenburg iedere nacht gebakken door een team gemotiveerde bakkers. Jochem van de Bunt: "De hoogwaardige grondstoffen worden geleverd door een aantal zorgvuldig geselecteerde, gespecialiseerde grondstoffenleveranciers." Van de Bunt wordt in de verkoopwagen in Vorden bijgestaan door zijn moeder. Voor meer informatie, zie de websites.


facebook.nl/bakkerjochem1

hetnieuwestoepje.nl/even-voorstellen-jochem