De beide ondernemers Roy Wolbrink en Cora Toker (links) overhandigen de cheque aan wnd. voorzitter Henk Vaags en penningmeester Gerrit Vlogman. Foto: Oud Vorden
De beide ondernemers Roy Wolbrink en Cora Toker (links) overhandigen de cheque aan wnd. voorzitter Henk Vaags en penningmeester Gerrit Vlogman. Foto: Oud Vorden

Bedrijvenkring Bronckhorst beloont innovatieve manier van geldwerving Oud Vorden

Vereniging Oud Vorden verrast met een cheque van 450 euro

VORDEN - Dinsdag ‎26‎ ‎maart‎ werd het bestuur van Vereniging Oud Vorden verrast met een cheque van 450 euro, geschonken door de Bedrijvenkring Bronckhorst (BKB). Het bedrag zal besteed worden aan verdere inrichting van het Old Vorden Huus.

De Bedrijvenkring Bronckhorst met meer dan 100 leden in de gemeente, biedt ondernemers een platform, waar die hun netwerk kunnen uitbreiden, workshops over ondernemerschap en andere onderwerpen kunnen volgen. Ook worden over en weer bedrijven van collega-ondernemers bezocht waar men bij elkaar in de keuken kan kijken en er gezamenlijk voordeel uit kan halen.

Namens de kring overhandigden Roy Wolbrink en Cora Toker de cheque wegens de innovatieve manier van geldwerving door de Vereniging Oud Vorden in verband met de aankoop van het Old Vorden Huus. Door middel van leningen en schenkingen, aantrekkelijk voor de aanbieders, is het mogelijk geworden voor de vereniging dit pand aan het Jebbink 4a te verwerven.

Tevens maakt het bestuur bekend dat het Old Vorden Huus met daarin onder andere het archief, de komende maanden (tot juli) elke dinsdagmiddag geopend zal zijn voor belangstellenden van 14.00 – 16.00 uur. Na de zomervakantie wordt bekeken of dit zo voortgezet wordt. Ook kan op afspraak op andere momenten het archief geraadpleegd worden met hulp van de archiefcommissie. Een afspraak kan gemaakt worden met Rob van Overbeeke via telefoon of e-mail.


0575- 551 495

rjvanoverbeeke@gmail.com.