Luijendijk Hoveniers is sinds december 2018 gevestigd in het pand aan de Vordenseweg /Dennendijk in Warnsveld. Foto: Bernadet te Velthuis
Luijendijk Hoveniers is sinds december 2018 gevestigd in het pand aan de Vordenseweg /Dennendijk in Warnsveld. Foto: Bernadet te Velthuis Foto:

Luijendijk Hoveniers opent deuren voor belangstellenden

WARNSVELD - Na een jaar grondig te hebben verbouwd, is Luijendijk Hoveniers december 2018 verhuisd naar het nieuwe pand aan de Vordenseweg /Dennendijk in Warnsveld. Eigenaren Marcel Blom en Robert Wijnhoven zijn maar wat trots op het eindresultaat en willen dit graag met iedereen delen. Daarom vindt op zaterdag 13 april een open dag plaats voor iedereen die geïnteresseerd is om een kijkje te komen nemen. Zakelijke relaties hebben een uitnodiging ontvangen voor vrijdag 12 april.

Door Bernadet te Velthuis

Waar menig grondige verbouwing met wijziging van bestemmingsplan vaak wat voeten in de aarde heeft, ging het bij Luijendijk Hoveniers erg voortvarend. Marcel: "Alles ging voorspoedig. We kochten het pand in december 2017 en een jaar later, voor de kerst, zaten we er al in. Mede dankzij goed overleg tussen deelnemende partijen kon alles binnen deze periode worden gerealiseerd".

Het voormalige pand van Autobedrijf Polman heeft een flinke metamorfose ondergaan. Niet alleen is aan de achterzijde een grote hal aangebouwd, ook de binnenzijde is nauwelijks meer te herkennen. Al zijn veel oude details van waar ooit het vorige pand zat, nog wel zichtbaar. Marcel: "Op sommige plekken kun je nog precies zien waar het voormalige pand heeft gezeten. Dit vonden we mooi om zo te laten". Intern is het pand compleet aangepakt en sfeervol en industrieel ingericht. Robert: "Mensen denken vaak dat er een architect aan te pas is gekomen, maar niets is minder waar. We hebben, met ons team, nagenoeg alles zelf gedaan in de avonduren en weekenden. En zoals wij het bedacht hadden, is het ook geworden".

Een langgekoesterde wens die in vervulling is gegaan, want Robert en Marcel hadden al langer het plan om uit te breiden en te verhuizen naar een andere locatie. Die mogelijkheid werd gevonden in de huidige, markante locatie tegenover Wok Maxis aan de Vordenseweg 21. Met deze stap is Luijendijk Hoveniers, dat ondertussen al veertig jaar een begrip is, weer helemaal klaar voor de toekomst.

Hoewel voorheen zich een ingang bevond aan de voorzijde, zijn de parkeerplaats en ingang van Luijendijk Hoveniers nu bereikbaar vanaf de Dennendijk. Hiervoor is mede vanuit veiligheidsoogpunt gekozen. De bestaande 'strook' voor de voormalige ingang aan de voorzijde, tussen het fietspad en de doorgaande weg (N319), zal in 2020 door Provincie Gelderland worden verwijderd.

Nieuwsgierig? Kom zaterdag 13 april gerust een kijkje nemen.


www.luijendijk-hoveniers.nl