Afscheid pastor Leisink

DREMPT - Na zich meer dan vijftien jaar als emeritus-voorganger te hebben ingezet, neemt pastor Jan Leisink afscheid als voorganger binnen de parochie HH. Twaalf Apostelen. Zondag 28 april om 10.00 uur wordt in de H. Willibrordkerk aan de Zomerweg 19 in Drempt stilgestaan bij zijn afscheid.

Pastor Leisink is in deze jaren vaak voorgegaan in vieringen binnen alle locaties van de parochie, met grote dankbaarheid wordt hierop teruggekeken. Na de Eucharistieviering is er gelegenheid om pastor Leisink persoonlijk te ontmoeten. Iedereen is van harte uitgenodigd de viering en de receptie bij te wonen.


Voorjaarsfietstocht VVV Ruurlo

RUURLO - De fietscommissie van de VVV Ruurlo heeft voor zondag 5 mei weer een mooie fietstocht uitgezet. Tijdens het fietsen kan volop worden genoten van de mooie fietspaden, vergezichten en bossen met het prachtig gevarieerde groen van bomen en struiken. Keuze uit afstanden van ongeveer 25 en 40 km, ook geschikt voor scootmobiel. Deelname kost zes euro per persoon inclusief consumptie. Starten kan van 10.00 tot 13.00 uur bij 't Schietkroontje achter restaurant De Keizerskroon, Dorpsstraat 15 te Ruurlo. Binnenkomst tot 17.00 uur. Bij de VVV Ruurlo, Kerkplein 20, tel. 0573-453926, e-mail: info@vvvruurlo.nl of op de site is meer informatie te vinden.


www.vvvruurlo.nl


Inloopspreekuur OV

ZUTPHEN - Maandelijks inloopspreekuur voor senioren met vragen over reizen met het openbaar vervoer in opdracht van de Provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel. Hoe vraag ik de OV-chipkaart aan, hoe werkt de 40% samenreiskorting, welk abonnement past het beste bij mij?De OV-ambassadeurs geven graag advies op maat. Ook kunnen ze stap voor stap op de computer laten zien waar en hoe u uw reis kunt plannen.Het eerstvolgende inloopspreekuur is op vrijdag 26 april 2019 van 10.00 - 11.30 uur. Locatie: Het Plein, Henri Dunantweg 1, Zutphen.