Heren Dubbel 17+ VTP 1. Foto: PR
Heren Dubbel 17+ VTP 1. Foto: PR Foto:

Heren Dubbel 17+ VTP 1 in het nieuw

VORDEN - Zaterdag 13 april heeft Marc Tiemessen van Veehandel & Klauwverzorging zijn tennisteam verrast met een geheel nieuwe tennisoutfit. Deze geste werd zeer gewaardeerd door zijn teamleden Wieze ten Kate, Martijn Schuerink, Martijn Jansen, Edwin Bruinsma en captain Gerti Grievink. Dit nieuw samengestelde team komt uit de alom gevreesde en befaamde Heren Dubbel 17+ zaterdagcompetitie. Zij zijn op het tennispark nog te zien tijdens de wedstrijden op 25 mei en 1 juni, aanvang 13.00 uur.


Opbrengst collecte Hartstichting

VORDEN - De Hartstichting wil graag alle inwoners en collectanten bedanken voor hun bijdrage aan de landelijke collecteweek 2019. Men heeft met elkaar het mooie bedrag van 3.085,34 euro opgehaald. Een speciaal woord van dank aan Patricia en René van De Herberg, want zij hebben wederom de zaal beschikbaar gesteld voor het tellen van de collectebussen en hebben de collectanten een gratis kop koffie of thee aangeboden.


Ont-moeten over de Domari in Jeruzalem

VORDEN - Op 5 mei van 19.00 tot 20.30 uur is het alweer de laatste keer Ont-moeten voor de zomervakantie. Deze keer zal mevrouw Wil den Dikken uit Nunspeet een boeiende Powerpoint-presentatie houden over de zigeuners, de Domari in Jeruzalem. Locatie: de Voorde achter de Dorpskerk te Vorden. In oktober start weer een serie Ont-moeten bijeenkomsten over steeds weer verschillende onderwerpen, met steeds het evangelie centraal. De avonden zijn bedoeld voor mensen van binnen en buiten de kerk. Ook wie gewoon een keer een onderwerp interessant vindt, is van harte welkom. Er is koffie, thee en gelegenheid tot het ontmoeten van elkaar.