Foto: PR
Foto: PR Foto:

PCOB sluit seizoen af met ontspannen muziek

VORDEN - Op de aprilvergadering van de PCOB op donderdagmiddag 24 april waren de Monica's uit Halle-Heide present om het programma muzikaal op te vrolijken.

Voorzitter Chrisje Tuitert opent met een toepasselijk woord na Pasen en voor de Koningsdag over Koning Esperanta met dochter Eliese. Hierna ging ze voor in gebed. Zij riep de leden op om deel te nemen aan het voorjaarsuitstapje op vrijdagmiddag 17 mei a.s naar de vernieuwde glasblazerij in Laren met een etentje in Restaurant Langenbarch te Laren (opgave voor 10 mei bij Henk Reerink: 0575-553043). Hierna volgde het muzikale gedeelte van de Monica's uit Halle Heide, bestaande uit drie personen met een accordeon en één drummer. Zij spelen er lustig op los met liedjes uit de jaren zestig. Bekende meezingliederen zijn 'Op de grote stille heide', 'Waar der beuken brede kronen' en 'Brandend zand' van Anneke Grönloh. De voorzitter bedankte de muzikanten voor hun vrolijke muziek, dit werd onderstreept met een applaus van de aanwezigen. Zij sloot af met een gedicht over de zomer.


Huiskamer-Ontmoeting

ZELHEM - Op donderdagmiddag 9 mei is er een Huiskamer-Ontmoeting georganiseerd door Stichting de Opdracht. Deze bijeenkomst is bij Annie Wolsink-Luimes aan de Ferdinand Bolstraat 9 in Zelhem. Het begint om 14.30 uur, in de pauze is er koffie. Er wordt uit diverse bundels gezongen en er is een overdenking van Ds. Jan Bakker uit Goor. Graag vooraf opgeven bij Stichting de Opdracht, Zelhem, via 0314-622878 of e-mail deopdracht@live.nl.


stichtingdeopdracht.nl