Jurre Lassche en Kari Rondeel zijn erbij: Straatvoetbaltoernooi Bronckhorst bij Pax in Hengelo. Foto: PR
Jurre Lassche en Kari Rondeel zijn erbij: Straatvoetbaltoernooi Bronckhorst bij Pax in Hengelo. Foto: PR

Aanmelding open voor straatvoetbaltoernooi Bronckhorst

BRONCKHORST/HENGELO - Het parkeerterrein bij 't Elderink vormt op zaterdagmiddag 15 juni het decor voor het straatvoetbaltoernooi Bronckhorst 2019. Het toernooi is een samenwerking tussen V & AV Pax en de combinatiefunctionarissen van de gemeente Bronckhorst. Naast het nieuwe kunstgrasveld van Pax worden er extra velden neergelegd. Alle velden hebben een vaste boarding, echt straatvoetbal.

Het toernooi start om 14.30 uur met de leeftijdsgroep 12 tot en met 13 jaar. Rond de klok van 16.00 uur zijn de finales van deze poule. Vanaf 16.45 uur speelt de leeftijdsgroep 14 tot en met 15 jaar. Daar zijn rond 18.15 uur de finales gepland. De teams van maximaal zes spelers spelen wedstrijden van 12 minuten 4 tegen 4. Er mag doorlopend gewisseld worden. De mixteams spelen bij de jongens. Deelnemers hoeven overigens geen lid te zijn van een voetbalclub om mee te doen, iedereen die in de leeftijdsgroep zit en uit Bronckhorst en omgeving komt, kan meedoen. Jurre Lassche en Kari Rondeel, combinatiefunctionarissen van de gemeente Bronckhorst, leveren hand en spandiensten tijdens het toernooi.
Meedoen kost niets, maar ieder team moet wel één spelleider/scheids meebrengen. Uiteraard zijn er voor de finalisten leuke prijzen te winnen.
Aanmelden kan tot 9 juni via een mail naar Karin ten Heggeler, cluster Zorgen en leren van de gemeente Bronckhorst. Vermeld in de aanmelding de naam van het team, wie er spelen, de leeftijd, email en telefoonnummer van de contactpersoon én de naam van de spelleider/scheids.


k.tenheggeler@bronckhorst.nl