Zangdienst Vorden zingt

VORDEN - Zondagavond 26 mei om 19.00 uur is er in de Dorpskerk van Vorden weer een zangdienst. De samenzang liederen die op het programma staan zijn veelal op verzoek aangevraagd. De muzikale begeleiding hierbij is in handen van Mirjam Berendsen op de vleugel. Verder is er een korte overdenking door ds. G. Zijl uit Hellendoorn. Na afloop is er koffie en thee en onder het genot daarvan kan er nog gezellig nagepraat worden en kunnen er ook weer nieuwe verzoekliederen voor de volgende keer worden doorgegeven en er is ook een boekentafel met gratis uitleen.


Wim Bargeman 06 - 831 287 36


Bomenbelang present op meimarkt

VORDEN - Aan de meimarkt van de Veilingcommissie aan de Enkweg in Vorden op zaterdag 25 mei neemt dit jaar ook weer Vereniging Bomenbelang Bronckhorst deel.

Ze verkoopt daar allerlei fraaie kant en klare gebruiksvoorwerpen die bestuurslid Joost Bakker maakte van de vorig jaar gekapte monumentale paardenkastanje voor de kerk aan de Dorpsstraat in Vorden. Ook kunt u bij de kraam van Bomenbelang de wandel- en fietsroutes langs een aantal indrukwekkende monumentale bomen in de omgeving van Vorden en Hengelo kopen. De laatste route is mede door financiƫle steun van de Veilingcommissie tot stand gekomen.

De opbrengsten gaan in hun geheel naar de aankoop van nieuwe bomen in de gemeente Bronckhorst.