Foto: Hans Gerritsen
Foto: Hans Gerritsen Foto:

Dash dames krijgen clinic van Redbad Strikwerda

VORDEN - Ter afsluiting van het volleybalseizoen werd vorige week donderdag een clinic gegeven aan Dash Dames 1 en 2 door Redbad Strikwerda trainer/coach van Draisma Dynamo heren 1, uitkomend in de eredivisie.

Redbad is een van de meest succesvolste trainers van het Nederlandse clubvolleybal. Hij veroverde met Dynamo en Landstede 6 nationale titels, 7 keer de beker en 5 keer de Supercup. Ter assistentie nam hij een aantal van zijn spelers mee, waaronder Bram Langevoort, Mats Kruiswijk, Jeffrey Klok en Maikel van Zeijst.

Nadat de heren zich tegoed hadden gedaan aan een pasta maaltijd in de kantine van sporthal 't Jebbink begon de clinic en mochten de dames zich gaan warm lopen. Door Redbad werden een aantal oefeningen uitgezet en er werd serieus getraind, ook de heren deden fanatiek mee. Bij menigeen kwamen een dikke glimlach en rode koontjes op het gezicht te voorschijn.

Dash wil Draisma Dynamo hartelijk bedanken voor deze seizoensafsluiter. Het volgende seizoen gaat vanaf september weer van start.

Foto: Hans Gerritsen
Foto: Hans Gerritsen
Foto: Hans Gerritsen
Foto: Hans Gerritsen