Vier dagen kunst kijken en beleven

BRONCKHORST – De dertiende Kunst4daagse Bronckhorst wordt gehouden van Hemelvaartsdag 30 mei t/m zondag 2 juni. Vier dagen lang openen tussen 11.00 tot 17.00 uur vele kunstenaars, galeriehouders en (gelegenheid)kunstlocaties hun poorten voor een breed publiek.

Door Liesbeth Spaansen

Tijdens de kunst4daagse kan kennis gemaakt worden met verschillende amateur- en professionele kunstenaars. Zij ontvangen iedereen gastvrij en gaan graag in gesprek over hun werk. Bij de deelnemers is de kunst4daagse-brochure beschikbaar waar een overzicht van alle deelnemende kunstenaars en een impressie van hun werk staat vermeld. In het hart van de brochure is een overzichtkaart en er zijn afzonderlijke routekaarten afgedrukt die de weg wijzen langs de deelnemers en hun grote verscheidenheid aan kunstwerken. Deelnemers ontmoeten elkaar voorafgaand aan de kunst4daagse tijdens een opening op woensdag 29 mei bij Wijngoed Kranenburg. Het begint om 19.00 uur, voor een drankje en hapje wordt gezorgd. Deze avond staat in het teken van verbinden en beleven, ofwel kennis maken, elkaar ontmoeten, uitwisselen van ervaringen met andere exposanten in een ontspannen sfeer. Henk Takken van wijngoed Kranenburg zal iets vertellen over de kunst van het wijn maken. Het geheel zal muzikaal omlijst worden door gitarist en chansonzanger Arnold Slaghek.


Kunst4daagsebronckhorst.nl


Banenmarkt Sutfene in De Lunette

ZUTPHEN - Werken in de ouderenzorg in harmonie met je gezin, je studie, je levensstijl of andere (sociale) activiteiten? Dat kan bij Sutfene vanuit de Flexpool in Gorssel, Eefde, Zutphen en Warnsveld. Kom de mogelijkheden ontdekken tijdens de Banenmarkt Sutfene op woensdag 5 juni van 16.00 tot 18.00 uur in De Lunette, Coehoornsingel 3 in Zutphen. Ook wie op zoek is naar meer informatie over reguliere vacatures, stages, mbo/hbo-opleidingen in de zorg of vrijwilligerswerk bij Sutfene, is van harte welkom.

Werken vanuit de Flexpool betekent dat je als verzorgende IG, verpleegkundige mbo4, helpende mbo2 en student in de zorg, de regie houdt op de balans werk-privé. Men kan zelf bepalen welke uren/indeling van de werkweek het meest ideaal is. Er zijn namelijk vele verschillende contractvormen. Voor vragen over flexwerken, kan men bellen, appen of mailen: Dieuwertje (06 - 58 839 619), Bianca (06 - 13 948 390) of flexpool@sutfene.nl