In de tuin zijn ruim 700 soorten fuchsia's te zien. Foto: PR
In de tuin zijn ruim 700 soorten fuchsia's te zien. Foto: PR Foto:

Fuchsiatuin met ruim zevenhonderd verschillende soorten opengesteld

WICHMOND - Op 21, 22 en 23 juni wordt voor de eerste keer dit jaar de fuchsiatuin van de familie Elsman, Baron van de Heydenlaan 24 in Wichmond, vrij opengesteld ter bezichtiging. De tuin is geopend van 10.00 tot 17.00 uur en de entree is gratis. In de tuin is een ruim assortiment aan fuchsia's, streptocarpussen en vele andere bloeiende planten te zien. Daarnaast zijn er ook stekken of grotere fuchsia planten te koop. Met een collectie van ruim zevenhonderd verschillende soorten fuchsia's, staat de tuin er bloeiend en kleurrijk bij. Iedereen is van harte welkom, de koffie staat klaar. Voor meer informatie, zie de website.


home.wanadoo.nl/fam.elsman


Herman Haan in het theater

LINDE - Herman Haan treedt zondag 23 juni op in Theater Onder de Molen, Lindeseweg 29 in Vorden. Aanvang 15.00 uur. Entree 10 euro.

Herman zal deze middag zowel Engels als Nederlandse nummers brengen. Herman was in zijn jonge jaren een bewonderaar van mensen als Bob Dylan, Jimmy Hendrix, Janis Joplin en bands als Deep Purple. Later kwamen daar artiesten bij als Larry Norman en andere zogenaamde gospelartiesten, tegenwoordig luistert hij graag naar muziek van Pink Floyd, Adele, Rainbow. Herman werkt als programmamaker bij de EO. In zijn baan komt hij naast vele prachtige verhalen ook allerlei diepe ellende tegen. In het verleden heeft Herman met zijn rockband 'The B Band' in de jaren 90 door heel Europa getoerd en drie cd's gemaakt. In de afgelopen jaren heeft hij vijf boeken geschreven die bij uitgeverij Vision zijn uitgekomen.

In de tuin zijn ruim 700 soorten fuchsia's te zien. Foto: PR
In de tuin zijn ruim 700 soorten fuchsia's te zien. Foto: PR