Actiemarkt Vorden

VORDEN - Op vrijdag 26 juli 2019 is er in verband met de kermis een extra actiemarkt. De markt wordt gehouden op de parkeerplaats aan de Bleek achter de Aldi. Wie de marktvereniging wil steunen, kan lid worden voor (minimaal) 5 euro per jaar. Dit kan via het invulstrookje die elders als advertentie is te vinden in de krant. Dit invulstrookje kan afgegeven worden bij de blokhut van de marktvereniging. Deze hut staat deze vrijdagochtend ook op de markt.


Expo GelderseNatuur- Fotografie

VIERAKKER - De GelderseNatuurFotografie (GNF) is een groep enthousiaste amateur-natuurfotografen die maandelijks bijeenkomen om hun passie in de natuurfotografie te delen en elkaar te inspireren. Om buitenstaanders ook te laten genieten van de fraaie foto's wordt voor de eerste keer in het bestaan van GNF een fototentoonstelling gehouden, in de Theetuin Vierakker.

Op de verenigingsavonden worden de foto's van de leden met een positieve insteek besproken. Daarnaast zijn er presentaties van eigen leden en gastsprekers. Ook worden er cursussen gegeven en zijn er mogelijkheden voor begeleiding.

De resultaten van al dat werk zijn van dinsdag 30 juli tot en met zondag 8 september te zien in de Theetuin Vierakker (IJsselweg 3). Deze is geopend van dinsdag t/m zondag, van 10 tot 17.30 uur.

Meer informatie over GNF op onderstaande website.


www.geldersenatuurfotografie.nl